Size Guide

Het vinden van de juiste schoenmaat is belangrijk voor je kind, om te zorgen voor goede ondersteuning en zodat de voeten van je kind minstens 1 cm extra ruimte hebben om te bewegen. We leggen je graag uit hoe je de voet van je kind meet. Wat je nodig hebt is A4-papier, plakband en een pen.Plak het a4 papier op de vloer, waar de muur de vloer raakt. Zorg ervoor dat het papier goed is vastgeplakt en niet wegglijdt.

  1. Plak het a4 papier op de vloer, waar de muur de vloer raakt. Zorg ervoor dat het papier goed is vastgeplakt en niet wegglijdt.
  2. Laat je kind rechtop tegen de muur staan en zorg ervoor dat zijn/haar hiel de muur raakt.
  3. Markeer de plek waar de langste teen eindigt met een lijn en meet vervolgens de centimeters tussen het begin van het papier en de lijn. Het aantal centimeters is de grootte van de voet van je kind.

 

Zie hieronder het maten overzicht. We hebben hierbij al rekening gehouden met de extra ruimte die je kindje nodig heeft en zijn dus inclusief groeiruimte.

 

 

 

Het kiezen van de juiste maat kinderschoenen is essentieel voor het comfort en de gezondheid van groeiende voetjes. We begrijpen dat het soms een uitdaging kan zijn om de perfecte kinderschoenmaat te vinden voor de voeten van jouw kleintje.

Bij Du Loua streven we naar de perfecte pasvorm voor elk kind. Om dit te bereiken, worden al onze schoenen (sandalen uitgezonderd) geleverd met een extra paar inlegzolen mocht je kindje tussen twee schoenmaten vallen.


In onze maattabel kun je al onze meettips lezen en bepalen welke kinderschoenmaat jouw kindje heeft. Pas je de schoenen toch liever in een fysieke winkel? Geen probleem! Stuur ons een mailtje in welke winkels onze peuterschoenen en kinderschoenen te vinden zijn.