RETOUREN

Du Loua biedt een volledige terugbetaling binnen 14 dagen na leveringsdatum.

Als de schoenen worden gepast, let er dan op dat je de zolen, de buitenkant/binnenkant van de schoenen of de schoenendoos niet beschadigt. We raden aan om de schoenen op een zachte ondergrond (tapijt) te passen om schade te voorkomen.

Als een artikel niet aan je verwachtingen voldoet of als je de verkeerde maat hebt gekozen, kunnen de artikelen worden geretourneerd.

Stuur alle artikelen terug in de originele staat en verpakking. Ook de eventueel extra geleverde inlegzolen en het vloeipapier moeten retour. We accepteren geen artikelen die gedragen, bevlekt, beschadigd zijn. 

Plaats de schoenendoos in een grotere, passende doos om schade tijdens het verzenden te voorkomen.

Let op; Artikelen die uit de Archive Sale gekocht zijn, kunnen helaas niet worden geretourneerd.

Om te retourneren moet je een retourformulier uitprinten. Open de volgende link voor het retourformulier.

Let op: Retourpakketten die geen  retourformulier of klantgegevens bevatten, kunnen niet als retourpakket worden verwerkt. Zonder enige informatie kan geen restitutie worden verwerkt.  

Du Loua kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor verloren of beschadigde pakketten tijdens het retourtransport. Om de aankomst van uw retour te verzekeren, raden wij u aan gebruik te maken van een postdienst met tracking en/of verzekering.

Voordat de schoenen ons magazijn verlaten, is het volledig gecontroleerd door ons team. Mocht je helaas toch een artikel hebt ontvangen dat als defect of beschadigd is geclassificeerd, laat het ons dan binnen 7 dagen na ontvangst van je bestelling weten via info@duloua.com.  

 

TERUGBETALINGEN

Een terugbetaling van een retournering wordt binnen 7 werkdagen uitgevoerd via uw oorspronkelijke betaalmethode. 

 

 

OMRUILINGEN

Wil je toch een andere maat of kleur? Dan kun je zelf een nieuwe order plaatsen.